Dorpdehoeve.nl / nieuws / activiteiten

Nieuws

Buitenbingo

Geplaatst op 24 dec 2021 om 12:12 uur tags Activiteiten , Activiteiten Commissie door Hen le Duc

Een aantal kinderen heeft de Aktiviteitencommissie gevraagd of ze in de kerstvakantie niet nog een keer zoiets willen organiseren.

Natuurlijk!

Op dinsdag 28 december kun je meedoen aan de ‘Feestdagen buitenbingo’. Ga deze dag weer in het dorp op pad, maar nu met de bingokaart die (achter de Schoelepraot) in deze OosterWester te vinden is.

 

Spelregels

Je zoekt naar dingen op de bingokaart. Dit kunnen voorwerpen zijn of een plaatje van iets uit het dorp. Wees creatief! Ook staat er soms een adres/plaats waar je iets kunt doen. Heb je het koud gekregen? Zoek dan snel het plaatje met de warme choco, dan weet je waar je naar toe moet. Heb je de bingokaart vol? Dan staat er bij Michèle, Klaeterlaene 17 een mand waar je iets leuks kunt uitzoeken. De bingokaart kun je ook downloaden op de website van het dorp via:

http://www.dorpdehoeve.nl//uploads/downloads/Feestdagen-Buitenbingokaart-2021.pdf

 

Succes namens de activiteitencommissie!

 

Verzoek:

Wanneer je (op de één-of-andere manier) betrokken bent bij de Buitenbingo van de Activiteitencommissie (als deelnemer of als bingoplaats), neem dan alsjeblieft even een foto van de activiteit en stuur deze dan naar info@leduccinjee.nl onder vermelding “Buitenbing

AGENDA

  • 20 jan test
  • 28 jan nog een test

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Agenda

  • 20 jan test
  • 28 jan nog een test

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen