Dorpdehoeve.nl / nieuws / activiteiten

Nieuws

Corona wandeling hoepel op

Geplaatst op 12 jul 2020 om 19:07 uur tags Activiteiten , Jawis door Hen le Duc

De Hoeve - Onder het motto ‘Hoepel op Corona’ liepen de wandelaars zondagmiddag met elkaar een prachtige route door De Hoeve, met onderweg verrassende elementen. Dat waren ontspannende, informatieve, humoristische en eigentijdse optredens en onderweg natuurlijk gezellig bijkletsen. Bij de start speelde draaiorgel de Grote Dorus en onderweg gaf Gerda Jaspers een yogales en was er een optreden van het Koor van De Hoeve en Klebienders Titelsong Ramona was Corona). Enkele schoolkinderen gingen ‘tiktokken’ en Henk Roeles vertelde over de herinrichting van de Linde.

 

De ‘anderhalvemeter-afstand’ tussen de wandelaars was tijdens de hele wandeltocht gegarandeerd en daar hoefden de wandelaars geen moeite voor te doen. Ze kregen alle een hoepel en een tasje met tekst, dus hoepel ook om.

 

Na afloop was het gezellig napraten op het terras van dorpshuis ’t Hokkien, met een drankje en muziek van Sjoerd en Sander.

In het album méér dan 40 foto's

(Foto's van: Lenus van der Broek, René 'd Hollosy, Lourens Looijenga, Annette Overdiep en Colinda Kallenkoot)

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

kleuranalyse en make-up advies, persoonlijke analyse, workshops, personal shopping. Jokweg 17, 8394 VL De Hoeve, tel.: 0561 431693 - mob.: 06 16677628, bouknegt@gmail.com

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen