Dorpdehoeve.nl / nieuws / algemeen

Nieuws

Afscheid bestuursleden vroukje en eddy

Geplaatst op 01 mei 2019 om 22:05 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Woensdagavond 1 mei namen Vroukje Bakker en Eddy Lania afscheid van het bestuur van Plaatselijk Belang De Hoeve. Vroukje is als bestuurslid gestart in 2012 en Eddy in 2009.

 

Vroukje was als penningmeester altijd buitengewoon nauwgezet. Als bestuurslid had Vroukje altijd veel oog voor de empathische en menselijke kant van het bestuurswerk. Niet alleen met betrekking tot de medebestuursleden maar zeker ook voor alle andere leden van de vereniging.

 

Eddy heeft gedurende zijn periode als bestuurslid veel geïnitieerd en heeft zich voor veel zaken met veel enthousiasme en energie ingezet. Denk o.a. aan Ruilverwoning, Draadloos internet, de Verkeerscommissie, Toekomstwonen.nu en werkgroep Behoud De Klaeter. Tijdens de voorjaarsledenvergadering werden ze hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet en kregen naast een mooie bos bloemen een dinerbon voor een etentje met hun partner.

 

Hun plaatsen in het bestuur zullen worden ingenomen door Claudette Tissink en Erik Turenhout. We wensen hen vruchtbare jaren toe in het bestuur.
Meer foto's van Joan Horbeek in onderstaand album.

Foto's

AGENDA

  • 29 okt Klaverjassen
  • 19 nov Klaverjassen
  • 10 dec Klaverjassen
  • 17 dec Kerstkaarten

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief