Dorpdehoeve.nl / nieuws / algemeen

Nieuws

Moederdag bloemenactie 2018

Geplaatst op 13 apr 2018 om 13:04 uur tags Algemeen , Activiteiten Commissie door Hen le Duc

Beste Hoevenaar,

Op de 13e mei (2e zondag in mei) is het moederdag dus vindt u binnenkort het bloemen- en plantenbestelformulier van de activiteitencommissie weer in uw brievenbus. Van de opbrengst van de verkoop van de planten kan de activiteitencommissie weer leuke dingen organiseren voor het HELE dorp en dus ook voor U!

 

Er is weer een mooie collectie voor u samengesteld. Zo is er bijvoorbeeld de Geranium. De geraniums zijn zogeheten “kopstekken” die het hele seizoen volop bloemen zullen dragen. Dan is er bijvoorbeeld ook de Bacopa. Dat is een zeer rijk bloeiende witte hangplant die bloeit van mei t/m oktober. Een vrolijk geheel wordt gevormd door de Festival. Een gemengde variant met 3 of 6 verschillende planten in 1 pot..

 

In week 17 komt de activiteitencommissie bij u langs om de bestellijst, inclusief het gepast geldbedrag, op te halen. De bestellijst inclusief vergoeding mag ook ingeleverd worden bij Amber Koning, Klaeterlaene 10, vóór 29 april. De planten worden tussen 9 en 12 mei bij u aan de deur bezorgd.

Wanneer u het bestelformulier niet meer kan  vinden, kunt u het HIER downloaden.

AGENDA

  • 21 sep Sportdag Comprix voor groep 8
  • 24 sep Bijeenkomst - Wat voor dorp willen we zijn?
  • 20 okt Oud papier ophalen
  • 08 dec Oud papier ophalen

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De Nederlandse kinderen Howick (13) en Lili (12) dreigen uitgezet te worden naar Armenië, ook al is het daar onveilig voor hen. Experts oordeelden dat deze kinderen niet kunnen worden teruggestuurd.

Nieuws Archief