Dorpdehoeve.nl / nieuws / algemeen

Nieuws

Poll verkeersmaatregelen

Geplaatst op 27 jun 2018 om 16:06 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Zoals u misschien in de Ooster Wester hebt gelezen is er vanaf 27 juni een poll/enquête in te vullen over de verkeersmaatregelen die vanaf 5 juni in De Hoeve zijn getroffen. De meest zichtbare en voelbare van de maatregelen zijn de zogenaamde “varkensruggetjes” (de zwart-gele verkeersdrempels). Ze halen de zo verfoeibare snelheid uit het verkeer en zorgen voor minder verkeer op gedeelten van de Hoeveweg, Kontermansweg en Jokweg.

 

Poll

Tijdens de ingebruikname is u door de verkeersgroep van Plaatselijk Belang beloofd dat er na verloop van tijd een enquête zou zijn waarin u de gelegenheid zou krijgen u uit te spreken over de maatregelen.

 

Vanaf vandaag is het zover. Op www.dorpdehoeve.nl/poll vindt u een enquête waarin u uw mening kan geven. De verkeerscommissie hoopt van harte dat iedereen, voor- en tegenstanders van de verkeersmaatregelen de poll zal invullen zodat we zo’n goed mogelijk beeld krijgen van wat u als Hoevenaar er van vindt.

 

Het zou jammer zijn wanneer alleen de voorstanders of alleen de tegenstanders van zich laten horen. Het is de bedoeling dat de poll er tot 20 juli op blijft staan. U heeft dus ruim de tijd om de vragen in te vullen. Vragen die u niet kan beantwoorden mogen worden overgeslagen.

 

De verkeerscommissie dankt u hartelijk voor uw moeite,

AGENDA

  • 29 okt Klaverjassen
  • 19 nov Klaverjassen
  • 10 dec Klaverjassen
  • 17 dec Kerstkaarten

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief