Dorpdehoeve.nl / nieuws / bestuur plaatselijk belang de hoeve neemt afscheid van kees en jacob

Nieuws

Bestuur Plaatselijk Belang De Hoeve neemt afscheid van Kees en Jacob

Geplaatst op 24 apr 2018 om 17:04 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Na vele jaren in het bestuur te hebben gezeten namen maandag 23 april Kees Elderenbosch en Jacob Bosma afscheid van het bestuur.

 

Kees zat sinds 1999 in verschillende functies in het bestuur.

Eddy Lania roemde de kwaliteiten van Kees. Veel bestuurlijke kennis en kennis over alles wat met woningbouw te maken heeft. Verder wist hij veel over fondswerving, daarmee heeft hij het dorp veel financiële diensten bewezen. Kees gaf aan afscheid te nemen maar niet achter de geraniums te gaan zitten. Als Plaatselijk Belang kunnen we altijd een beroep op zijn kennis van zaken blijven doen. Als dank voor zijn jarenlange inzet kreeg Kees een whiskyset met ingegraveerde naam en data van toetreding en afscheid. Natuurlijk hoorde daar ook een fles van zijn favoriete Schotse Jura Whisky bij.

 

Jacob zat sinds 2008 in het bestuur. Vroukje Bakker gaf aan dat het bestuur Jacob zal missen als stille kracht met een altijd gewogen en overwogen oordeel over de zaken die speelde. Jacob vertegenwoordigde de boeren in het bestuur en had altijd het contact met Staatsbosbeheer.

Van het bestuur kreeg Jacob een aquarel van de Friese Kunstschilder Wiebe van der Zee. In dit geval de aquarel met de naam “Nieuwe buren”.

 

Jantina Bosma en Richard Bakkenes werden als nieuwe leden gekozen.

 

 

 

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen