Dorpdehoeve.nl / nieuws / bouwen op de hoeve

Nieuws

Bouwen op De Hoeve

Geplaatst op 06 nov 2019 om 13:11 uur tags Algemeen , Dorpsbelang door Hen le Duc

De informatieavond over ‘Bouwen op De Hoeve’ op vrijdag 1 november jl. is goed bezocht. Er waren ruim 25 belangstellenden. Richard Bakkenes namens Plaatselijk Belang opende de avond. Zoals aangekondigd ging het deze avond om de Hoeveweg 2. Dit perceel is onlangs verworven door de Stichting ‘Bouwen op De Hoeve’ om daar woningbouw te realiseren.

 

Joan Horbeek presenteerde namens de Stichting een aantal uitwerkingen voor woningbouw, variërend in aantal woningen en uitvoering. De gemeente heeft nog geen echte kaders meegegeven, het is nu aan het dorp om met een goed onderbouwd verhaal te komen. Er is natuurlijk wel een financieel kader. Doel is om voor alle partijen op een acceptabele kostendekkende prijs uit te komen. De Stichting werkt zonder winstoogmerk. Iedereen die belangstelling heeft dit project kan zich melden bij de Stichting.

 

Bestuursleden zijn Joan Horbeek, Kees Elderenbosch en Wim Logtenberg.

Joan Horbeek deed ook de oproep om mee te denken en mee te helpen. Dit laatste kan door te investeren of werkzaamheden in de voorbereiding op te pakken. De Stichting zal de belangstellenden verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Op de infoavond op 1 november is daarvoor een lijst opgesteld.

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

kleuranalyse en make-up advies, persoonlijke analyse, workshops, personal shopping. Jokweg 17, 8394 VL De Hoeve, tel.: 0561 431693 - mob.: 06 16677628, bouknegt@gmail.com

Nieuws Archief