Dorpdehoeve.nl / nieuws / college raad en dorpen gaan het samen doen

Nieuws

College, raad en dorpen gaan het samen doen

Geplaatst op 04 nov 2018 om 14:11 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

De Hoeve - De Vereniging Kleine Dorpen Weststellingwerf (VKD) organiseerde woensdagavond een bijeenkomst voor haar leden, de verenigingen van Plaatselijk Belang in Weststellingwerf. De avond werd gehouden in Dorpshuis ‘t Hokkien, te De Hoeve.

Behalve de leden waren onder de aanwezigen een tiental raadsleden en vertegenwoordigers va Harten 10, LTO Weststellingwerf en Burgerplatform Sociaal Domein Weststellingwerf. Na een korte uitleg door voorzitter Eddy Lania, werd er in vijf groepen gebrainstormd over vijf thema’s uit het coalitieprogramma 2018-2022. De deelnemende gemeenteraadsleden hebben de wensen en ideeën van de dorpen vastgelegd. De Raadsleden gaan de komende raadsvergadering,  op 5 november aanstaande,  hiermee aan de slag.

College, Raad en dorpen gaan het Samen Doen, als het gaat over de uitvoering van het programma. De verenigingen van Plaatselijk Belang willen van begin af aan betrokken worden bij de uitvoering.

Met ruim 40 aanwezige personen was het weer een bijzonder geslaagde avond, waarbij ieder zijn zegje kon doen en de raadsleden met veel dorpsinformatie aan de slag kon gaan.

(Tekst en foto's: Lenus van der Broek)

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen