Dorpdehoeve.nl / nieuws / de hoeve bindt due amici fitness als hoofd en naamsponsor

Nieuws

De hoeve bindt due amici fitness als hoofd- en naamsponsor

Geplaatst op 21 nov 2017 om 14:11 uur tags Sport , K.C. De Hoeve door Hen le Duc

Uit De Stellingwerf - Due Amici Fitness uit Wolvega volgt Bouwbedrijf Slager op als hoofdsponsor van korfbalclub De Hoeve.

Daarnaast wordt de naam van Due Amici ook aan de clubnaam verbonden. Voortaan heet de vereniging KC De Hoeve/Due Amici Fitness. Bouwbedrijf Slager doet na jaren hoofdsponsorschap een stapje terug en verbindt zich als kledingsponsor aan het tweede team.

Voor diverse Hoevenaren is Due Amici Fitness geen onbekende partij. Het sportcentrum, dat voorheen Avanty heette, helpt een ieder op zijn of haar manier om te werken aan een gezondere levensstijl. Er is de mogelijkheid om individueel - eventueel met personal trainer - te sporten, maar er zijn ook groepslessen als spinning, grid en body pump.

De naam van Due Amici prijkt op de kleding van De Hoeve 1/Due Amici Fitness en komt voorbij in de correspondenties van de club. Tevens komt er een sponsorbord langs het veld. Leden van de club helpen Due Amici waar gewenst bij promoties, zoals recent ook gebeurd is bij het Lindefestival.

Zaterdag 25 november, als het vlaggenschip AKC Almelo op bezoek krijgt, wordt de nieuwe hoofdsponsor voor aanvang (20.30 uur) geïntroduceerd. In de pauze van De Hoeve 2/Due Amici Fitness dankt de club Bouwbedrijf Slager op gepaste wijze voor het hoofdsponsorschap. Tegelijkertijd heet De Hoeve het bedrijf welkom als sponsor van het tweede team, dat om 19.00 uur tegen De Wâlden 2 speelt.

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen