Dorpdehoeve.nl / nieuws / de hoeve viert kerst met veel muziek

Nieuws

De hoeve viert kerst met veel muziek

Geplaatst op 06 dec 2017 om 10:12 uur tags Cultuur , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Uit de Stellingwerf - Het kerstevenement op De Hoeve vindt dit jaar plaats op zondag 17 december. Onder de naam ‘Kerst op De Hoeve’ vindt het plaats in en rond ’t Hokkien van 17.00 tot 20.00 uur.

Dit jaar ligt de nadruk op de kerstmarkt. Nieuw is het gezamenlijke optreden van Crescento en het Koor van De Hoeve, met gezamenlijk zo’n 90 muzikanten.  Er is veel muziek, lekker eten en drinken en een spel voor de kinderen. De Kerstman, de kerststal en  kerstfeeën zijn er. een verloting met allerlei prijsjes en er zijn workshops te volgen. Willem Dekker verkoopt gerookte vis en Paula’s Petstore speciale kerstspullen voor huisdieren. Verder zijn er kerststukjes, vogeltaarten en andere kerstspullen. Er wordt afgesloten met een een samenzang.

De opbrengst van ‘Kerst op De Hoeve’ gaat voor de helft naar de plaatselijke toneelclub; het andere deel gaat naar een project in Uganda: ‘Young Mother Health Initiative Uganda’.

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen