Dorpdehoeve.nl / nieuws / jubilieumjaar het koor van de hoeve

Nieuws

Jubilieumjaar het Koor van De Hoeve

Geplaatst op 28 okt 2016 om 13:08 uur tags Algemeen , Koor door Admin

In het najaar van 2016 bestaat het Koor van De Hoeve 15 jaar. Dit werd gevierd met een concert (lees het verslag HIER). In ons 3e lustrumjaar zijn we begonnen met deelname aan het popkorenfestival in De Meenthe in Steenwijk op zaterdagmiddag 20 februari. Tijdens dit festival gingen we, naast zingen, met het hele koor meedoen aan een workshop stemvorming. Kijk HIER. Maar we gaan meer bijzondere dingen doen.

 

Op zaterdag 4 juni reizen we af naar Schiermonnikoog om deel te nemen aan het zang- en muziekfestival. We knopen hier een feestavond op Schiermonnikoog aan vast.

 

Op vrijdag 4 november zal er een concert gegeven worden in Oldeholtpade met ‘Vocalinde’. Vocalinde staat onder leiding van Hinke Jelsma, de eerste dirigente van het Koor van De Hoeve.

Een dag later zingen we met de Nortepé Singers in het Vlechtwerk in Noordwolde. Het is al weer een paar jaar geleden dat we met dit koor samen een muzikale avond hebben verzorgd. We bewaren hier goede herinneringen aan en we verheugen ons op een nieuw gezamenlijk optreden. 

In december zullen we weer meewerken aan de kerstwandeling op De Hoeve. 

Dit is wat voorlopig in het vat zit voor het komend jaar. Ongetwijfeld zullen daar nog activiteiten aan toegevoegd gaan worden. Het 15 jarig bestaan van ons koor zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan!

AGENDA

  • 19 okt Oud papier aan de weg
  • 25 okt Stamtaofel Bingo
  • 09 nov Back-tot-the-seventies-and-eighties
  • 29 nov Stamtaofel Kim & Mark Manchesters reis
  • 07 dec Oud papier aan de weg
  • 11 dec Trekking Grote Clubactie

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

kleuranalyse en make-up advies, persoonlijke analyse, workshops, personal shopping. Jokweg 17, 8394 VL De Hoeve, tel.: 0561 431693 - mob.: 06 16677628, bouknegt@gmail.com

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Agenda

  • 19 okt Oud papier aan de weg
  • 25 okt Stamtaofel Bingo

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen