Dorpdehoeve.nl / nieuws / mijn huis op maat de hoeve

Nieuws

Mijn Huis op Maat De Hoeve

Geplaatst op 25 aug 2018 om 16:08 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Misschien bent er in uw dagelijks leven nog niet mee bezig, maar denkt u weleens: hoe zal het zijn, als ik straks ouder ben? Kan ik dan wel blijven wonen waar ik woon? Of u komt nu al soms iets tegen in uw huis waarvan u denkt: dit zou anders moeten, wil ik hier veilig wonen!

 

Daarom organiseert de gemeente Weststellingwerf in samenwerking met Mijn Huis op Maat en ToekomstWonen.nu een bijeenkomst bij u in het dorp. In deze bijeenkomst gaan wij met u in gesprek over de vraag: Wat is er voor u nodig om ook in de toekomst comfortabel en veilig te wonen? Ook horen we graag wat u nodig heeft in het dorp om er prettig en veilig te blijven wonen. Niet alleen ouderen, maar alle inwoners die interesse hebben in dit thema, zijn welkom! Bijvoorbeeld omdat u oudere buren, dorpsgenoten en ouders heeft.

 

De bijeenkomst is op: dinsdag 11 september in 't Hokkien De Hoeve
Adres: Kontermansweg 28

 

We starten om 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Inloop vanaf 13.45 uur.

 

Als u erbij wilt zijn, vult u dan het antwoordformulier in dat u eerder per post ontving en stuur deze met de bijgevoegde antwoordenveloppe op naar de gemeente.
Na de bijeenkomst zouden wij graag alle oudere inwoners in het dorp bezoeken. Om u te adviseren over veiligheid in en rondom uw woning en om van u te horen wat u nodig heeft om prettig en veilig in De Hoeve te wonen. U ontvangt van ons naderhand een schriftelijk advies over uw woning en wij zullen de uitkomsten van de gesprekkerJ anoniem delen met Plaatselijk Belang en de gemeente, zodat zij verder stappen kunnen zetten om 'Langer thuis te wonen in De Hoeve' mogelijk te maken. Mocht u op bovengenoemd tijdstip verhinderd zijn, maar wilt u wel een huisbezoek, geef dit dan aan op het antwoordformulier en stuur deze op.

 

Burgemeester en Wethouders van Weststellingwerf,
namens dezen,

 

Beleidsmedewerker van de afdeling Sociaal Domein,
Y. Nijboer

AGENDA

  • 19 okt Oud papier aan de weg
  • 25 okt Stamtaofel Bingo
  • 09 nov Back-tot-the-seventies-and-eighties
  • 29 nov Stamtaofel Kim & Mark Manchesters reis
  • 07 dec Oud papier aan de weg
  • 11 dec Trekking Grote Clubactie

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

kleuranalyse en make-up advies, persoonlijke analyse, workshops, personal shopping. Jokweg 17, 8394 VL De Hoeve, tel.: 0561 431693 - mob.: 06 16677628, bouknegt@gmail.com

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Agenda

  • 19 okt Oud papier aan de weg
  • 25 okt Stamtaofel Bingo

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen