Dorpdehoeve.nl / nieuws / nieuwe activiteitencommissie gezocht

Nieuws

Nieuwe activiteitencommissie gezocht!

Geplaatst op 22 feb 2018 om 11:02 uur tags Activiteiten , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Na jarenlang activiteiten te hebben georganiseerd voor- en in ons dorp hebben Elise, Fokke, Cornelia, Marion en Paula aangegeven het stokje te willen overgeven aan een nieuwe ploeg.

Plaatselijk Belang heeft de commissie bedankt voor hun jarenlange inzet en is nu samen met hen op zoek naar een nieuwe groep enthousiastelingen.

 

Gezien de aard van een aantal van de activiteiten zou het zou mooi zijn wanneer ook ouders van schoolgaande kinderen er zich voor op willen geven. Denk maar aan het paaseieren zoeken met de paashaas, herfstuitstapjes (bijvoorbeeld naar Speelstad Oranje of dierentuin).

 

Maar ook de dorpsquiz en de bloemetjes zijn bekende activiteiten. Wanneer je besluit om -samen met anderen- commissielid te worden, weet dan dat de “oude” commissieleden je graag op weg helpen en dat de nieuwe activiteitencommissie kan beginnen met een aardig startkapitaal.

 

Geïnteresseerd of vragen? meld je dan even aan bij Elise Elsinga: (email: eliseklaas3@hotmail.com – tel.: 0561-433543).

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen