Dorpdehoeve.nl / nieuws / nieuwe trainer kc de hoevedue amici fitness

Nieuws

Nieuwe trainer KC De Hoeve/Due Amici Fitness

Geplaatst op 27 apr 2018 om 11:04 uur tags Sport , K.C. De Hoeve door Hen le Duc

Patrick Aalders (33) is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van KC De Hoeve/Due Amici Fitness. Hij wordt de opvolger van Arjan Kreeft, die bezig is aan zijn laatste wedstrijden van De Hoeve/Due Amici Fitness. Aalders is momenteel hoofdcoach van OWK uit Oostwold.

 

 

De nieuwe trainer van De Hoeve/Due Amici speelde tot zijn 28ste bij Rodenburg, de club uit zijn woonplaats. Vorig seizoen hing hij zijn schoenen aan de wilgen en stroomde meteen door als hoofdtrainer van OWK.

 

 

"Na de onderlinge wedstrijd tussen De Hoeve en OWK in de zaal sprak ik met enkele spelers. Zo is het balletje gaan rollen en heb ik in diverse gesprekken een hele positieve indruk gekregen van de club."

 

 

Aalders ziet bij De Hoeve/Due Amici Fitness een solide basis van ervaring. "Daarnaast bleek dat De Hoeve echt uitgaat van gezelligheid in combinatie met prestaties en de ambitie om ook de komende jaren in de Overgangsklasse te presteren. Dat is precies wat mij aantrok, de wil om in een positieve, gemoedelijke en gezellige sfeer presteren. Tevens hoop ik mij als trainer verder te ontwikkelen. Ik heb in ieder geval veel zin in dit nieuwe avontuur en ben benieuwd naar volgend seizoen."

AGENDA

  • 25 okt Stamtaofel Bingo
  • 09 nov Back-tot-the-seventies-and-eighties
  • 29 nov Stamtaofel Kim & Mark Manchesters reis
  • 07 dec Oud papier aan de weg
  • 11 dec Trekking Grote Clubactie

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

kleuranalyse en make-up advies, persoonlijke analyse, workshops, personal shopping. Jokweg 17, 8394 VL De Hoeve, tel.: 0561 431693 - mob.: 06 16677628, bouknegt@gmail.com

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Agenda

  • 25 okt Stamtaofel Bingo

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen