Dorpdehoeve.nl / nieuws / nieuwsbrief van de gebiedscommissie beekdal linde

Nieuws

Nieuwsbrief van de gebiedscommissie beekdal linde

Geplaatst op 23 jul 2021 om 12:07 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Het is ruim 3 jaar geleden dat u via een nieuwsbrief iets vernam van de gebiedscommissie Beekdal Linde. Toch moet de oplettende buurtbewoner hebben gezien dat er rondom De Lende veel activiteiten zijn geweest, kortgeleden nog bij De Hoeve.

 

Daar is een aantal beekkronkels (meanders) uitgegraven om de beek zijn oorspronkelijke karakter terug te geven. Er volgen nog meer meanders in het gedeelte Kontermans-A32. Daar werkt de gebiedscommissie op dit moment aan het renoveren van één van de mooiste fietspaden van Weststellingwerf. Het Lindepad herstellen ze samen met de gemeente. Op dit moment ligt het werk stil. Hierover en over héél veel meer leest u in de nieuwsbrief.

 

De nieuwsbrief is HIER te downloaden.


Bijeenkomst en veldexcursie

Op 7 september is er een inloopbijeenkomst over de maatregelen voor de vierde module en een veldexcursie in het gebied bij De Hoeve. Meer informatie staat op de achterzijde van de nieuwsbrief.

AGENDA

  • 08 okt Klaverjassen
  • 29 okt Klaverjassen
  • 19 nov Klaverjassen
  • 10 dec Klaverjassen
  • 17 dec Kerstkaarten

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief