Nieuws

Afscheid juf gerda

Geplaatst op 18 jul 2018 om 14:07 uur tags School , De Klaeter door Hen le Duc

De Hoeve – Juf Gerda nam woensdagmorgen afscheid van OBS De Klaeter in De Hoeve. Zij werd door de verklede leerlingen lopend en met skelters van huis gehaald. De optocht door het dorp werd met vrolijke muziek begeleid door draaiorgel de Grote Dorus. Daarna werd op school afscheid genomen. Later in de morgen konden de inwoners nog afscheid nemen.

(Kleuter-)juf Gerda Kaspers heeft 30 jaar aan de school in De Hoeve gewerkt, hoofdzakelijk gaf zij les aan groep 1 en 2. Volgens de teamleden is zij altijd heel betrokken en sociaal geweest bij De Klaeter.  Zij gaat nu met pensioen, maar gaat niet stil zitten, want zij gaat nu veel tuinieren en legt nog een kruidentuin aan.

De facebookpagina van OBS De Klaeter eindigde met: "Wat een TOPdag!! Nogmaals: Bedankt juf Gerda voor alle prachtige jaren op obs de Klaeter😃😃!!"

 

Kom binnenkort weer terug bij deze site want er zullen meer foto's aan het album toegevoegd worden.

(Foto: Lenus van der Broek)

Foto's

AGENDA

  • 29 okt Klaverjassen
  • 19 nov Klaverjassen
  • 10 dec Klaverjassen
  • 17 dec Kerstkaarten

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief