Nieuws

Blauwe kleur niet van invloed op biljartprestaties

Geplaatst op 20 nov 2018 om 19:11 uur tags Sport , Biljarten door Hen le Duc

Voor geruime tijd had het biljart in ‘t Hokkien geen eigenaar. Het was niet (meer) in eigendom van de korfbalclub maar ook niet in eigendom van de biljartclub. Er was dan ook niemand verantwoordelijk voor het onderhoud van het biljart. Dit terwijl het biljart wel aan grondig onderhoud toe was.


 

In overleg met de biljarters is besloten dat de club, net als andere clubs en verenigingen zoals bijvoorbeeld de toneelgroep en de ijsclub, vaste gebruiker zou worden. Als tegenprestatie heeft het stichtingsbestuur het biljart in eigendom genomen en het biljart de noodzakelijke opknapbeurt laten geven.


 

Sinds de opknapbeurt heeft het biljart een bij het interieur passend, mooi blauw laken. Zo te zien is de kleur niet van invloed op de biljartprestaties.


 

Mocht je interesse hebben om te komen biljarten, kom gerust langs op de dinsdagavond in het dorpshuis. Het biljarten begint om 19:30. Omdat de competitie al begonnen is, kan lid worden pas weer nà de competitie. Voor meer informatie kun je mailen naar teadedejong@kpnmail.com

AGENDA

  • 29 okt Klaverjassen
  • 19 nov Klaverjassen
  • 10 dec Klaverjassen
  • 17 dec Kerstkaarten

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief