Nieuws

Paul haarhuis naar de hoeve?

Geplaatst op 25 mei 2018 om 14:05 uur tags Sport , Tennis door Hen le Duc

!!Onderstaand bericht was bewust verspreid "Fake News". Maar het diende een doel. Deze en andere Fake-berichtjes (in de Ooster Wester en op social media) leverde interessante vragen op in de quiz tijdens het dorpsfeest dat twee weken later gevierd werd.

Het is alweer een jaar geleden dat er een tennisveld is gekomen in De Hoeve. Sinds het begin hiervan hebben we een tennisclubje opgericht en wordt er op recreatie niveau getennist. Om het tennis in De Hoeve meer op de kaart te zetten is er een enthousiaste club bezig om een tennistoernooi te houden. Dit toernooi zal zich verdelen over 3 dagen. Omdat het organiseren van een toernooi veel tijd vergt hebben besloten dit in het voorjaar van 2019 te gaan realiseren.

Als kick off zijn we bezig om een clinic te organiseren. Er is al intensief contact met een aantal ex-tennissers, waaronder Paul Haarhuis. We hopen dat Paul Haarhuis de grote naam zal zijn die doormiddel van een clinic het sportieve weekend zal openen. Het idee is om deze clinic te houden op de vrijdag avond voorafgaand aan het toernooi die op zaterdag en zondag zal worden gespeeld.

Afhankelijk van de deelname zullen de eerste wedstrijden op de zaterdag gespeeld worden. De halve finales en finale zullen op zondag gespeeld worden.

Om het toernooi in goede banen de leiden zullen we beroep doen op vrijwilligers. Rond augustus/ september proberen we de grote lijnen in kaart te hebben en dan gericht te kunnen zoeken naar vrijwilligers. 

De tennisclub.

AGENDA

  • 17 jul Musical groep 6,7 en 8 Afscheidsavond groep 8
  • 02 sep 5e Jaargang Zomerse Muziek Sferen
  • 03 sep Klaeter start Gouden Weken Inloopavond
  • 08 sep Oud Papier wordt opgehaald
Poll

Verkeersmaatregelen

KlIK HIER

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Hoe ver ga jij voor oorlog en geweld? Amsterdam / Rotterdam / Nijmegen en Utrecht. 16 -17 juni

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Agenda

  • 17 jul Musical groep 6,7 en 8 Afscheidsavond groep 8

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen