Dorpdehoeve.nl / nieuws / the swinging dutchman in de hoeve

Nieuws

The swinging dutchman in de hoeve

Geplaatst op 18 mrt 2019 om 13:03 uur tags Jawis , Natuur & Cultuur door Hen le Duc

Op vrijdag 22 maart treedt om 20.00 uur het duo "The Swinging Dutchman" op in dorphuis 't Hokkien in De Hoeve met een try-out van hun nieuwe programma.

 

Zij spelen een avondvullend programma met ‘good old’ swing en jazzklassiekers uit o.a. de USA en ook zwoele bossa’s. Van fluisterzacht en intiem tot swingend en luid, alle bekende songs zijn opgenomen in het repertoire van The Swinging Dutchman, dat bestaat uit Robbert van Ark en Nico Penners. Dit zijn twee zeer ervaren muzikanten die al jaren de liefde delen voor die geweldige swing en jazzklassiekers uit het begin en midden van de vorige eeuw. Met gitaar, zang, foodrums, klarinet en sax geven ze een eigen twist aan deze juweeltjes.

 

Alle muziekemoties komen voorbij. Soms frivool, dan weer melancholiek. En met een uitstapje naar klezmermuziek met ook wat eigen werk. De toegang is gratis!  Graag wel even reserveren. Dat kan via email naar theswingingdutchman@xs4all.nl.


Organisatie: The Swinging Dutchman i.s.m. de Stichting Jawis.

 

AGENDA

  • 08 okt Klaverjassen
  • 29 okt Klaverjassen
  • 19 nov Klaverjassen
  • 10 dec Klaverjassen
  • 17 dec Kerstkaarten

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Nieuws Archief