Dorpdehoeve.nl / nieuws / verkeersveiligheid rond schoolzone

Nieuws

Verkeersveiligheid rond schoolzone

Geplaatst op 25 apr 2018 om 23:04 uur tags School , De Klaeter door Hen le Duc

Leerlingen van de bovenbouw van OBS De Klaeter in De Hoeve hebben op woensdagmorgen samen met wethouder Cor Trompetter de eigengemaakte verkeersborden rondom de school geplaatst. De borden zijn gemaakt tijdens de talentmodule “Techniek” onder leiding van dorpsbewoner Hen Le Duc.

 

De school en de ouders van OBS de Klaeter maken zich al langer zorgen om de verkeersveiligheid rondom de school. De schoolzone is nu weer meer zichtbaar.

 

Hopelijk is het voor alle verkeersdeelnemers een teken om op de rem te trappen als ze De Hoeve binnenrijden en als ze de schoolzone naderen. Aan de leerlingen en de duidelijkheid van het bord zal het in ieder geval niet liggen.

(Foto’s: Lenus van der Broek en foto met meerdere bordjes Piet Bosma)

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De tenten van tienduizenden Syrische vluchtelingen in Libanon zijn door noodweer onbewoonbaar geworden. ‘Alles is nat, tenten zijn ondergelopen, mensen hebben geen droge kleren en het is ijskoud. De handjes van de kinderen zijn ijsklompjes.

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen