Dorpdehoeve.nl / nieuws / we hebben veel actieve klaeterlingen

Nieuws

We hebben veel actieve Klaeterlingen

Geplaatst op 20 mrt 2022 om 13:03 uur tags School , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Met de gezellige drukke pannenkoekendag voor klaeterkinderen, opa’s, oma’s en Hoevense ouderen nog maar nèt achter de rug, zijn de leerlingen en het docententeam ook komende periode weer zéér actief. Zo organiseert de Klaeter op 23 maart van half negen tot 10 uur hun open dag (net als alle 39 basisscholen van Comprix deze week). Ook de peuters zijn de drieentwintigste van harte welkom in De Klaeter.

 

Op 18 maart is via social media aan alle Hoevenaren gevraagd om vanaf dat moment alle statiegeldflessen te bewaren. Op 31 maart komen de leerlingen ze bij u ophalen. Ze gaan de flessen dan inleveren en de opbrengst zal dan ten goede komen aan de vluchtelingen uit de Oekraïne. Voor ons allemaal een mooi moment om het goede voorbeeld aan onze jeugd te geven. Laat ze trots zijn op een fantastische opbrengst.

 

Het kan zijn dat uw woning net even buiten de route van de kinderen ligt of dat u overdag niet thuis bent. Geen probleem! U kunt uw flessen dan gewoon bij de school inleveren of uw buren even vragen of ze uw flessen aan de kinderen willen meegeven.

 

De dag daarna, op 1 april, zijn de leerlingen van De Klaeter opnieuw actief. Ze houden dan een sponsorloop waarvan de opbrengst eveneens ten goede zal komen aan de vluchtelingen uit de Oekraïne.

 

Als Plaatselijk Belang De Hoeve willen we u graag aanmoedigen onze jeugd te sponsoren om veel te lopen en dus voor een grote opbrengst te zorgen. Niet alleen goed voor de vluchtelingen maar ook goed voor de fysieke- en morele gezondheid van de jeugd.

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen