Dorpdehoeve.nl / nieuws / een opa um in te liesten

Nieuws

Een opa um in te liesten.

Geplaatst op 07 jan 2019 om 22:01 uur tags Cultuur , Toneel door Hen le Duc

Het wordt weer leuk en er zijn (als je snel bent) nog een paar kaarten voor de zaterdag!. Bestellen? Klik op de volgendede link bertdevries56@hetnet.nl of bel 0561 431782.

 

De afgelopen maanden hebben veel Hoevenaren veel gestudeerd om hun rol in een nieuw blijspel goed over het voetlicht te krijgen. Daarnaast hebben ze, onder leiding van Thea Le Duc, veel maandagen gerepeteerd. Al die inspanningen moeten leiden tot een leuk toneelstuk waarvoor ze alle Hoevenaren, familieleden, vrienden en kennissen van harte uitnodigen.

 

Ook dit jaar zijn er weer twee uitvoeringen. De eerste op vrijdag 18 januari en de tweede op zaterdag 19 januari. Voor beide uitvoeringen is de begintijd 20:00 uur.

 

We lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • “ ’t Leven van Jan Stokvis (opa) is gien lollegien. Hij is ien van de bewoners van ’t bejaordentehuus De Zonnestraal. Volgens Jan kunt ze dat beter De Donderbui nuumen. De directrice Amalia is t’r inkeld maor op uut zo vule meuglik geld te verdienen.”

Het stuk "n Opa um in te liesten" is een (kluchtig) blijspel in 3 bedrijven. Het is geschreven door Bernd Gombold en vertaald door Ben ten Velde.

Op de planken staan weer veel oude bekenden zoals : Frank Olijslager , Sjoukje Wouda, Jannie de Vries, Hille van der Draai, Jeen Nauta, Angela d‘ Hollosy, Lieda Koopmans, Leo Zijlstra, Ankie Ellen en natuurlijk Gerrit Bosma

 

De debutante dit jaar is Susan Zeeman.

 

Letterlijk achter de schermen ook veel bekende namen: Rosa Logtenberg souffleert en Thea Le Duc heeft de regie weer voor haar rekening genomen. Een viertal mensen zorgen deze keer voor de grime, dat zijn Jolanda Hofstra, Jantina Venema, Annigje van den Berg en Maaike Otten. Geert Hoogeveen zorgt voor het licht en geluid en Sasja Diever en Rianne Verkuil hebben er weer voor gezorgd dat er weer voldoende leuke prijsjes zijn voor de verloting

 

 

Kaarten bestellen

 

De kaartverkoop is al op 2 januari begonnen. Kaarten bestellen kan bij Jannie de Vries (tel.: 431782) of per mail (bertdevries56@hetnet.nl).

Let op: er is een maximum aantal kaarten per avond beschikbaar, dus bestel snel! De toegangsprijs is onveranderd gebleven € 6,- voor volwassenen, voor de studerende jeugd € 4,- en voor de basisschooljeugd € 3,-.

Natuurlijk is er op beide avonden de traditionele verloting met leuke prijsjes.

Graag treffen we jou weer aan in ons publiek! Het is immers altijd leuk om dorpsgenoten zo hun best te zien doen om jou een leuke avond te bezorgen!

Tot vrijdag of zaterdag

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen