Dorpdehoeve.nl / nieuws / ontmoeting oudere oud hoevenaren

Nieuws

Ontmoeting oudere (oud) Hoevenaren

Geplaatst op 08 aug 2021 om 21:08 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Als Plaatselijk Belang De Hoeve zijn we bezig met de voorbereidingen van wat een bescheiden reünie had moeten zijn. We doen dit voor onze oudere Hoevenaren en oudere oud Hoevenaren.

Het pakt iets anders uit dan gedacht, omdat de interesse groter blijkt dan verwacht en we via via al ruim honderd namen op papier hebben. Omdat we de reünie pas kunnen laten plaatsvinden op een moment dat dit verantwoord is, zal het waarschijnlijk nog even duren.

Even geduld dus, De corona-regelgeving staat een reünie op deze schaal op korte termijn helaas nog niet toe.

Toch gaan we als Plaatselijk Belang wel door met de organisatie. Dat wil zeggen het verzamelen van namen en adressen van alle oudere Hoevenaren en oudere oud Hoevenaren, die graag bij de reünie aanwezig willen zijn. Dit, zodat we zo snel het verantwoord kan uit de startblokken kunnen en de uitnodigingen kunnen versturen.

Dat betekent nu vooralsnog het verzamelen van alle namen en het vinden van de bijpassende adressen van geïnteresseerden.

Privacy regels:
Niet alleen het achterhalen van namen en adressen is een lastige klus, maar we hebben ook te maken met privacy regels van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Belangrijke voorwaarde van de AVG is dat we toestemming van de personen hebben om hun persoonsgegevens te verzamelen, verwerken en bewaren.

Om die reden vragen we alle geïnteresseerden (óók de Hoevenaren) het volgende:

Kunt u, wanneer u geïnteresseerd bent in deelname aan de reünie, uw verzoek tot deelname samen met uw persoonsgegevens via de email (of per post) aan ons toesturen? Het gaat dan om:

 • Uw voor- en achternaam

 • Adres

 • Postcode en Plaatsnaam

 • Telefoonnummer en

 • (indien aanwezig) het e-mailadres
   

Of klik HIER


Wanneer je de gegevens liever per post stuurt, dan graag sturen naar:

 • Plaatselijk Belang De Hoeve,
  T.a.v. Hen Le Duc,
  Jokweg 65,
  8394VN De Hoeve
  Tel.: 0561 431809 

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen