Dorpdehoeve.nl / nieuws / peutermeespeelochtend

Nieuws

Peutermeespeelochtend

Geplaatst op 30 aug 2019 om 12:08 uur tags School , De Klaeter door Hen le Duc

U hebt vast al gehoord van obs De Klaeter. Op obs de Klaeter zorgen de leerkrachten voor een aantrekkelijke leeromgeving, waar leerlingen hun eigen manier van leren ontdekken en kunnen toepassen. Voor nu en de komende jaren dus een uitstekende leeromgeving voor uw peuter.

In deze leeromgeving wordt aan de hand van thema’s leuk, spannend en doelmatig het onderwijs ingericht. In dit schooljaar staan dan ook weer een aantal interessante thema's centraal. Ieder thema start met een gezamenlijke (schoolbrede) activiteit. Deze activiteit kan georganiseerd zijn op het plein, in de school of elders.

Vervolgens werken de kinderen 5 weken aan een thema. Het doelgericht werken staat altijd centraal. Doelen vanuit verschillende vakgebieden (aardrijkskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en waar mogelijk rekenen en taal/lezen) worden zoveel mogelijk gekoppeld aan het thema. Ieder thema wordt afgesloten met een presentatie. Deze presentatie is voor ouders, maar ook voor overige belangstellenden.

Op dinsdag 18 september nodigt De Klaeter u van harte uit voor de Peutermeespeelochtend..

Mocht u belangstelling hebben in onze school, kom dan gezellig langs met uw peuter. Peuters mogen deze ochtend meedraaien in groep 1/2.

Wanneer u ouders kent die belangstelling hebben voor onze school, wijs hen dan gerust op dit artikel en vertel hen dat ze van harte welkom zijn in De Klaeter.

Kortom: Nieuwsgierig? Samen met uw peuter bent u van harte welkom op dinsdagochtend 18 september!


ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief