Dorpdehoeve.nl / nieuws / sinterklaaskleurplaat en puzzel van de vernieuwde activiteitencommissie

Nieuws

Sinterklaaskleurplaat en -puzzel van de vernieuwde Activiteitencommissie

Geplaatst op 24 nov 2020 om 14:11 uur tags Activiteiten , Activiteiten Commissie door Hen le Duc

U gaat het vast ook in de OosterWester van november lezen, de activiteitencommissie heeft drie nieuwe leden!

 

Al een tijdje was de commissie op zoek naar versterking. Die hebben ze dus nu gevonden in Jantina Venema, Elize Koopman en Jolanda Hofstra.
Hartstikke leuk!
De namen van de volledige commissie ziet u elders op DEZE website pagina.

 

Heb je een leuk idee voor een activiteit in 2021? Mail dat dan gerust naar acdorpdehoeve@gmail.com.

 

 

Sinterklaaskleurplaat en -puzzel
De activiteitencommissie had zèlf ook een leuk idee en daarom hebben ze met Sinterklaas gebeld en met hem overlegd wat een leuke activiteit voor de kinderen uit De Hoeve zou zijn.

 

Sint vertelde dat hij het erg leuk vindt om mooie kleurplaten te ontvangen. Hij hangt deze dan op in zijn kamer. Ook vindt de Sint het erg belangrijk om te zien of de wat grotere kinderen goed een puzzel op kunnen lossen. Zo weet hij of ze wel genoeg leren op school. Daarom stuurde hij een mooie kleurplaat en leuke woordzoeker naar ons op, die je als losse bijlage bij novembernummer van de OosterWester terug kan vinden. Je kan hem HIER ook op A4-formaat downloaden.

 

 

Ga maar gauw aan de slag met het kleuren van de kleurplaat en/of met het oplossen van de puzzel! Als hij klaar is, moet je alleen je gegevens nog even ingevullen. Kijk dan even in de OosterWester bij wie van de Activiteitencommissie je hem in de bus mag doen en tot wanneer.

Zij zorgen er dan voor dat alle tekeningen en puzzels bij Sinterklaas terecht komen. En weet je….hij heeft ons een presentje beloofd voor alle kinderen die wat voor hem maken!

 

Alle kinderen tot en met 12 jaar mogen mee doen. Wij brengen de presentjes langs, als Sinterklaas (of een Piet) ze bij ons bezorgd heeft!

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen