Dorpdehoeve.nl / nieuws / algemeen

Nieuws

Oproep om samen ruimte te maken in de bergingen

Geplaatst op 04 mei 2018 om 13:05 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Ruimte is schaars in ‘t Hokkien. Om die reden heeft het bestuur van Stichting Dorpshuis De Hoeve tijdens de laatste gebruikersvergadering de gebruikers gevraagd om eens kritisch te bekijken wat er weggegooid kan worden of wat ergens anders dan in ‘t Hokkien opgeborgen kan worden. Dit om alles veilig en overzichtelijk te houden.

 

KC De Hoeve heeft het voortouw genomen en bekeken wat er weg kan. Ze hebben een lijst gemaakt van de spullenwaarvan de eigenaar onbekend is. Die lijst is HIER te zien en te downloaden. Laat vóór 11 mei weten wanneer er iets van jou of jouw club, groep of vereniging op de lijst staat. Als dit het geval is, haal het dan op of laat Ruben de Boer (rdeboer40@gmail.com) even weten dat het van jou is.

 

We vragen alle andere groepen, clubs en verenigingen vriendelijk om even de tijd te nemen om te kijken wat er in ‘t Hokkien staat dat ook makkelijk ergens anders opgeborgen kan worden.

 

Laten we samen zorgen dat de schaarse bergruimtes veilig en overzichtelijk blijven.

Bij voorbaat dank
Stichting Dorpshuis De Hoeve

AGENDA

  • 21 sep Sportdag Comprix voor groep 8
  • 24 sep Bijeenkomst - Wat voor dorp willen we zijn?
  • 20 okt Oud papier ophalen
  • 08 dec Oud papier ophalen

ADVERTENTIES

Lidmaat-schap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclussief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

Peter van Hes Hagenspesialist Hamersweg 30, 8476 ET, Ter Idzard Tel.: 06-10449861

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

De Nederlandse kinderen Howick (13) en Lili (12) dreigen uitgezet te worden naar Armenië, ook al is het daar onveilig voor hen. Experts oordeelden dat deze kinderen niet kunnen worden teruggestuurd.

Nieuws Archief