Dorpdehoeve.nl / nieuws / nieuwjaarsreceptie pb kc

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie pb & kc

Geplaatst op 06 jan 2019 om 22:01 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Het was weer een geslaagde nieuwjaarsreceptie. Niet in de laatste plaats door het bezoek van mevrouw Trapas (Angela ‘d Hollosy) fietscoach die helemaal uit Utrecht kwam om ons de fijne- en veilige trucjes van het fietsen bij kwam brengen. Samen met Cobie en Izie nam ze ons mee met rondje De Hoeve die ons gaandeweg alle nieuwtjes van het afgelopen jaar vertelde. Onderweg kwamen ze Jeen Nauta tegen die bezong wat er van de zomer gebeurde met een Lindevaarder die dacht hier in De Hoeve zijn slag te kunnen slaan.

 

Een onaangename verrassing kwam van de twee glazenwassers (Astrid en Jorik Ritsma) die ongevraagd op verschillende adressen de ramen zijn komen wassen en vervolgens een gepeperde rekening aanboden Ook de secretaris van Stichting Dorpshuis kreeg een rekening aangeboden maar die is niet van plan de rekening te voldoen.

 

De beide voorzitters van respectievelijk Plaatselijk Belang De Hoeve (Richard Bakkenes) en Korfbalclub De Hoeve (Linda Demmink) gaven zowel een terugblik als een vooruitblik op wat de verenigingen bezighoudt.

 

Tot slot werd Nico Bakker als Willewarker van 2018 in het zonnetje gezet. Nico zorgt al meer dan 10 jaar voor de bevoorrading van ‘t Hokkien.

 

Sasja Diever had met De Taat Hoeve weer voor heerlijke hapjes gezorgd  en we konden ook genieten van de heerlijke  originele "Hoevenaartjes" tijdens de koffie/thee. (stergevormde gevulde koekjes)

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen