Dorpdehoeve.nl / nieuws / vier hoevense deelnemers aan rabo clubsupport

Nieuws

Vier Hoevense deelnemers aan Rabo ClubSupport

Geplaatst op 23 jul 2022 om 12:07 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Vier Hoevense deelnemers:

Dit jaar zijn er vier deelnemers aan Rabo ClubSupport die hun basis in ons mooie dorp hebben. In alfabetische volgorde zijn het:
 

  • Het Koor Van De Hoeve,

  • Korfbalclub De Hoeve,

  • Plaatselijk Belang De Hoeve en

  • Stichting Dorpshuis De Hoeve
     

Uiteraard hopen alle vier de deelnemers op jullie stem (vanaf 12 jaar) en uiteraard gunnen jullie allemaal de steun aan ieder van de Hoevense deelnemers.

 

Dat wordt dus kiezen!:

Ieder lid van de Rabobank mag drie stemmen uitbrengen op drie verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Dat maakt het voor leden die op Hoevense verenigingen of -stichting willen stemmen niet eenvoudig, want met je drie stemmen voor alle vier de Hoevense deelnemers kiezen is helaas niet mogelijk. U zal dus moeilijke keuzes moeten maken.

 

Gelukkig kent u de vier deelnemers goed en weet u waar ze voor staan. In ieder geval hebben ze allemaal een groot hart voor de leefbaarheid in het dorp.

 

Persoonlijke gegevens:
Let wel, door het uitbrengen van een stem accepteer je wel dat persoonlijke gegevens geregistreerd worden en in het kader van Rabo ClubSupport gebruikt worden voor Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport behandelt de gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet beschikbaar aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.

 

Alleen stemmen op verenigingen/stichtingen uit lokale leefomgeving:

 

Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen alleen stemmen op verenigingen/stichtingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief