Dorpdehoeve.nl / nieuws / korenfestival de hoeve

Nieuws

Korenfestival de hoeve

Geplaatst op 21 apr 2017 om 10:04 uur tags CHD2018 , Koor door Admin

Zes koren hebben op 20 mei gezorgd voor een prachtige middag in De Hoeve. Zelfs een heftige hagelbui kon de sfeer niet bederven. De Nortepé Singers uit Noordwolde maakten er tijdens de bui zelfs een speciale show van, compleet met paraplu’s.

 

Het begon allemaal lekker in de zon. Iedereen had er zin in en dat was te merken ook. De organisatoren, JAWIS en Het Koor Van De Hoeve, hadden zes mooie locaties uitgezocht in de kern van het dorp. Met podiums van strobalen (met dank aan Jacob Bosma) en versiering van vlaggetjes en bloemstukjes. Er waren zes koren uitgenodigd, ieder met zijn eigen stijl. Opvallende verschijningen waren het smartlappenkoor Elser Smart uit Elsloo en Het Flowerpowerkoor uit Heerenveen, al was het alleen al om hun mooie outfit.

 

Andere gasten waren het Stellingwerfkoor uit Wolvega, VocaLinde uit Oldeholtpade en de Nortepé Singers uit Noordwolde. Ieder met zijn eigen uitstraling, maar vooral met zijn eigen sfeer. Want op zijn eigen koor is iedereen trots toch?

 

De middag werd afgesloten bij ’t Hokkien met een meeslepend optreden van het Flowerpowerkoor. Er werd volop meegezongen met al die liedjes uit een blijde tijd. Een hoogtepunt van de middag was ongetwijfeld het optreden van Sander Metz tijdens de afterparty. Sander is de dirigent van Nortepé Singers, maar wist als zanger / gitarist iedereen enthousiast te maken.

 

Regelmatig kwamen op het terras de voetjes van de tegels. Leuk ook om te zien dat korfballen en een korenfeest een prima combinatie is.

 

Kortom: iedereen blij en tevreden naar huis!


 

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief