Dorpdehoeve.nl / nieuws / activiteiten

Nieuws

Programma coronaproofdorpsfeest de hoeve

Geplaatst op 02 jun 2021 om 11:06 uur tags Activiteiten , Dorpsfeest door Hen le Duc

Zoals jullie weten zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het dorpsfeest 2021. Dit jaar gaat het er iets anders uit zien dan andere jaren. We zijn tot een leuke coronaproof variant gekomen en we hopen hiermee een beetje extra plezier in het dorp te brengen. Wij hebben ons best gedaan om een leuk programma neer te zetten voor zowel jong- als oud!

 

Wanneer? Vrijdag 25-, zaterdag 26- en zondag 27 juni!

 

We hebben in het weekend verschillende activiteiten die je alleen, met z’n tweeën (zoals de regels nu zijn) of met je gezin/huishouden kunt uitvoeren. Van belang is dat iedereen zich aan de maatregelen houdt die op dat moment gelden.

 

We hebben een site gemaakt, genaamd de virtuele feesttent. De virtuele feesttent is het hele weekend leidend, hierin kun je alle informatie vinden over de activiteiten. Ook heb je de website nodig om een aantal activiteiten uit te kunnen voeren.

 

Om toegang te hebben tot de virtuele feesttent, moet je je registreren met jouw team. Eén registratie kost €7,50, dit is voor het hele weekend en voor alle activiteiten. Vervolgens kun je in de virtuele feesttent aanmelden voor verschillende activiteiten. 🎪

 

Wat is er in de virtuele feesttent te vinden; welke activiteiten zijn er?

1. Fotopuzzeltocht: we hebben een fotopuzzeltocht uitgezet. Via de site krijg je foto’s uit het dorp te zien, deze locatie zoek je (live) op. Daar aangekomen maak je een selfie/groupie die je vervolgens upload naar de site. Vervolgens krijg je een vraag. Aan het eind kun je een zin maken van de antwoorden.

2. GPS tocht: je krijgt coördinaten, deze moet je opzoeken. Verdere uitleg volgt.

3. Taartenbakwedstrijd: wie bakt de mooiste/origineelste taart?

4. Marble Mania: wie maakt de langste knikkerbaan? Dit is voor kinderen, uiteraard mogen papa’s en mama’s helpen.

5. Tiny poppetjes: wie is het creatiefste? Maak een zo creatief mogelijk scenario met kleine poppetjes.

6. Tuin versieren: we hopen dat iedereen zijn of haar tuin mooi versierd, zodat we toch in het dorp een feestgevoel krijgen met elkaar! Extra leuk als je tijdens de puzzeltocht door een mooi versierd dorp komt toch? Wees creatief, alles mag!

7. Quiz: op zaterdagavond zal er online via teams een quiz plaatsvinden.

8. Muziekbingo: op vrijdagavond zal er online via teams een muziekbingo plaatsvinden.

9. Puzzelboekje: elke huishouden ontvangt een puzzelboekje. Wanneer u het leuk vindt kunt u puzzeltjes maken. Voor de kinderen zit er ook een kleurplaat in.

10. Kinderactiviteit: voor de kinderen vanaf 2 jaar t/m groep 8 zal er op zaterdagochtend een kinderactiviteit plaatsvinden bij ’t Hokkien.

11. Gouden ei: er wordt iets verstopt. Maar waar? Dat is de vraag. Hier en daar zijn er al enkele hints gegeven, dus wees scherp!

 

Later maken we bekend hoe je in de virtuele feesttent kunt komen en vanaf wanneer de tent geopend is om je te kunnen registreren. In de virtuele tent lees je ook wanneer je welke activiteit kunt doen.

 

Voor sommige activiteiten heb je namelijk het hele weekend de tijd en sommige activiteiten zijn op een bepaalde dag. 📅

 

Tevens ontvangt ieder huishouden nog voor de start van het feestweekend een met zorg samengesteld startpakket. Met dit pakket bent u goed voorbereid op de activiteiten. Bent u alvast op de hoogte, wanneer u ineens een doosje in de brievenbus vindt. 📮

 

We hopen dat jullie overal zoveel mogelijk aan mee doen! Er zijn prijzen te winnen, dit zijn overall prijzen. Dus hoe meer je meedoet, hoe meer kans je maakt op een prijs.🥇 En laat je hersenen nu al kraken om allerlei creatieve dingen te verzinnen! Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen