Dorpdehoeve.nl / nieuws / algemeen

Nieuws

Huidige verkeersdrempels verwijderd

Geplaatst op 05 aug 2018 om 22:08 uur tags Algemeen , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Beste Hoevenaren,

Als verkeerscommissie en Plaatselijk Belang hebben we notie hebben genomen van de resultaten van de poll en de email-reacties die we ontvangen hebben.

  • De Poll en de reacties wijzen uit dat de meeste Hoevenaren ervaren dat de verkeersremmende maatregelen het veiliger hebben gemaakt;

  • De Poll en de reacties wijzen óók uit dat veel Hoevenaren last ondervinden van de verkeersmaatregelen (het nemen van de drempel én de geluidsoverlast voor de direct aanwonenden).
     

De hoge (geel-zwarte) drempels waren tijdelijk, bij definitieve keuze voor drempels zullen de daarvoor geldende regels en voorschriften worden gevolgd.
Als verkeerscommissie en Plaatselijk Belang staat veiligheid hoog in het vaandel.

 

Veiligheid vergroot
Volgens ons is met de verkeersmaatregelen voldoende gebleken dat verkeersremmende maatregelen de veiligheid en het gevoel van veiligheid vergroten.
In september gaan we opnieuw om tafel met de gemeente voor de eindevaluatie. Bij keuze voor drempels zal de gemeente financiële middelen beschikbaar moeten stellen.
In verband met de overlast voor omwonenden zijn de hoge (geel-zwarte) drempels op maandag 6 augustus door de gemeente verwijderd.
Tot het nieuwe evaluatiemoment in september zullen we de snelheid monitoren.

 

Hartelijke groet,
Verkeerscommissie Plaatselijk Belang De Hoeve
Bestuur Plaatselijk Belang De Hoeve

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen