Dorpdehoeve.nl / nieuws / chd2018

Nieuws

Zomerse (muziek) sferen in cultureel hoofddorp de hoeve!

Geplaatst op 26 aug 2018 om 14:08 uur tags CHD2018 , Jawis door Hen le Duc

Zomerse (muziek) sferen in Cultureel Hoofddorp De Hoeve!

 

Dit is het thema bij het tuinconcert aan de Klaeterlaene 2 bij Eddy en Marianne. Het principe is hetzelfde als een huisconcert, maar dan in de prachtige tuin. Stel je eens voor met dorpsgenoten, buren, familie of vrienden gezellig in de tuin te zitten, bij een biertje of een goed glas wijn. De zon gaat langzaam onder, misschien is de vuurkorf wel aan. Dan is het perfect natuurlijk om van aangename klanken te kunnen genieten van een live concert.

 

Dit jaar voor de vijfde keer! Het eerste lustrum van Zomerse (muziek) sferen! De artiesten van afgelopen jaren zijn erbij!

 

Duo Moonvalley, bestaande uit Rienk en Geertje, speelt semi-akoestische covers van bekende en onbekende artiesten. Duo Moonvalley heeft een eigen sound en bestaat sinds 2016. Ze laten ons kennis maken moderne Amerikaanse country muziek waarbij ook de Nederlandse country artiesten niet worden vergeten.

 

Mirjam Acoustic, bestaande uit Mirjam – zang & Patrick – Gitaar coveren nummers die in je hoofd blijven hangen. Variërende songs van oude classics tot recente hits, hier en daar wat aangepast om ze (semi-) akoestisch te brengen.

 

Arie Claassen, zanger en gitarist. Een gitaar, een goede zangstem en een mondharmonica in combinatie met een breed repertoire en prachtige liedjes gebracht met passie, dichtbij en interactief met het publiek.

 

Het duo Pieter Bakker en Sander Niehaus, muzikanten van het eerste uur, spelen “thuis” in De Hoeve. Country, Pop, Rock (‘nRoll), en natuurlijk Ierse Folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen. Met een akoestische gitaar, viool en bassdrum passeren alle grote hits en meezingers van de jaren ’60 tot nu toe de revue.

 

Naast de muzikanten van afgelopen jaren zijn ook de Klebienders weer aanwezig en zorgen, naast eigen nummers, voor de verbinding van de programma onderdelen!

 

Wanneer vindt het tuinconcert plaats?

Zondag 2 september a.s. van 14.00 uur tot 20.00 uur bij Eddy en Marianne in de tuin aan de Klaeterlaene 2.

 

Wat kost dit concert?

Wij vragen geen entree, echter we gaan met de pet rond om de artiesten te betalen. Jij bepaalt dus zelf hoe je de artiesten waardeert!

 

Hoe zit het met eten en drinken en zitten?

Het is de bedoeling dat je zelf je eten, drinken, kleed/kussen of stoel meeneemt!

 

Stel het is toch slecht weer?

Als het toch te slecht weer wordt kunnen we uitwijken naar een binnen locatie of en het gaat niet door en informeren we je via www.dorpdehoeve.nl en social media.

 

Graag tot zondag 2 september a.s.!!

Eddy en Marianne

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief