Nieuws

Hoevense annigje van den berg nieuwe directeur obs de klaeter

Geplaatst op 31 jan 2020 om 15:01 uur tags School , Bestuur Plaatselijk Belang door Hen le Duc

Vlak voor de kerstvakantie maakte Ingrid van Veen aan Comprix bekend dat zij De Klaeter per 1 maart aanstaande verlaat en een nieuwe uitdaging aangaat als kwaliteitsmedewerker onderwijs bij Stichting PrimaH te Gieten.


Dat betekent dat Comprix op zoek moest naar een nieuwe directeur voor De Klaeter. Een paar weken geleden is het overleg gestart met de medezeggenschapsraad van de Klaeter. Ze hebben met elkaar een procedure afgesproken over de wijze waarop we deze functie zouden gaan invullen. Ze hebben gekozen te beginnen met een vlotte interne procedure. Dat is succesvol geweest en eerder vandaag heeft het bestuur van de Stichting Comprix mevrouw Annigje van den Berg uit De Hoeve benoemd als nieuwe directeur van De Klaeter!

 

Annigje is nu directeur van de obs Tuindorp in Wolvega. Tot de zomervakantie van 2020 zal ze leiding geven aan zowel De Klaeter als obs Tuindorp. Dat betekent dat ze in ieder geval twee dagen per week op De Klaeter aanwezig is; na de zomervakantie van 2020 gaat Annigje 4 dagen per week aan de slag op De Klaeter.

 

Onder Annigjes leiding heeft de obs Tuindorp zich tot een middelgrote en uitstekende dorpsschool ontwikkeld. En tóch gaat ze deze school verlaten om de grote uitdaging in De Hoeve aan te gaan! Voor Annigje een - onverwachte - mogelijkheid om de school in haar dorp te gaan leiden. Voor de school is een ervaren en energieke directeur een buitenkans. Annigje heeft in haar onderwijs carrière les en leiding gegeven aan diverse kleine scholen (onder andere in Twijzel en Steggerda) en is daarmee goed op de hoogte van hetgeen een kleine school vraagt.

 

Wij wensen Annigje, iedereen van De Klaeter, de ouders/verzorgers (en grootouders) en alle betrokken Hoevenaren een goede tijd met elkaar!

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen