Nieuws

Klaeter vossenjacht

Geplaatst op 25 jun 2020 om 15:06 uur tags School , De Klaeter door Hen le Duc

De Hoeve- Alle scholen kampen met de corona maatregelen waarbij veel mooie evenementen tijdelijk aan banden zijn gelegd. Zo zijn er dit jaar voor de kinderen geen schoolreisjes of kampen.

In De Hoeve hebben ze hier een prachtige oplossing voor bedacht, De Schoolreisje-dag.

De kinderen van OBS De Klaeter hebben dinsdag een geweldige dag beleefd. In het teken van de verbinding en het Mienskip gevoel heeft De Klaeter een vossenjacht georganiseerd, waarbij voor de vossen ouderen uit het dorp zijn gevraagd.  Juist deze mensen hebben de afgelopen periode erg ondervonden dat ze meer alleen thuis zaten. De kinderen uit De Hoeve wilden deze mensen graag een heel mooie dag bezorgen. En dat is gelukt.

Alle vossen hadden zelf de mooiste uitrustingen bedacht en de kinderen gingen al speurend door het dorp op zoek naar al die prachtig uitgedoste vossen. Bij iedere vos werd een spel gedaan.

Na afloop hadden de kinderen nog een verrassing voor de vossen. Op keurige afstand van anderhalve meter hebben ze bij iedere vos een tafel gedekt. En daarna werden de vossen getrakteerd op heerlijke pannenkoeken.

Een zeer geslaagde dag die juist in De Hoeve plaats kan vinden, een dorp met een groot MIenskip gevoel met in het hart hiervan die unieke basisschool.
Bekijk alle foto's hier onder in het album.

(Foto: Lenus van der Broek)

Foto's

ADVERTENTIES

Lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost slechts €17.50 per jaar dit is inclusief een héél jaargang van de Ooster Wester. Een lidmaatschap voor de partner of familielid is slechts €11.00

omny de vries advocaten Van Harenstraat 46 Wolvega 0561 613933

Voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Contact: tel.: 06 12259735, email: arjen@bruinsma-hovenier.nl

Vinkenhoeve, Dagbesteding ouderen, Maaltijdservice tafeltje dekje en Dagbesteding verstandelijke beperking. Noordwolderweg 77, Mail.: info@vinkenhoeve.nl, Tel.:0561 433300

Leo Zijlstra, Advies en bemiddeling – Gespecialiseerd in Volvo o.a. Volvo 240, 740, 850, 940, 960, S90. V40, V50, V70, XC60. Tel.: 06-10519712 Email: leozijlstra@leosautos.nl

Nieuws Archief

Dorp de Hoeve

't Hokkien
Kontermansweg 28
8394VP De Hoeve

Webredactie

Hen le Duc
info@leduccinjee.nl

Social Media

Website realisatie

HelderHoogeveen